Σύνδεση

Εκπαίδευση των σπουδαστών της εργοθεραπείας στην ψυχιατρική κλινική του Π.Γ.Ν.Λ.

Εκπαίδευση των σπουδαστών της εργοθεραπείας στον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για να γνωρίσουν το πως η εργοθεραπεία εντάσεται στο ψυχιατρικό πλαίσιο.

Οι σπουδαστές του τομέα της εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΑΙΓΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην ψυχιατρική κλινική του πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν την πρωινή ιατρική ενημέρωση της κλινικής υπό την διεύθυνση του ψυχιάτρου κου Κώστα Μπονότη. Κατόπιν ξεναγήθηκαν στους χώρους της κλινικής και τέλος συζήτησαν για το πώς λειτουργεί το εργαστήριο της εργοθεραπειας με την εργοθεραπευτρια της κλινικής. Σαν επιστέγασμα της επίσκεψης αυτής ήταν η ξενάγηση αλλά και η ανάλυση του τρόπου που λειτουργεί το εργαστήριο ύπνου από τον καθηγητή και διευθυντή της πνευμονολογικής κλινικής κου Κώστα Γουργουλιάνη. Η επσικεψη απετέλεσε μια πολύ σημαντική εμπειρία για τους σπουδαστές μας ώστε να κατανοήσουν τον τροπο λειτουργίας του ψυχιατρικού πλαισίου και το πώς η εργοθεραπεια ενεργεί μέσα σε αυτό πλαίσιο.. Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην συνοδό και εκπαιδεύτρια τους κα Άνθη Δημητρίου, τον κο Κώστα Γουργουλιανη αλλά και τον κο Κώστα Μπονοτη.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 29 Μαΐου 2015 11:04
επιστροφή στην κορυφή

Newsletter

Επιλέξτε το newletter που σας ενδιαφέρει:Επικοινωνία

Διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου 211

Πόλη Λάρισα

Τηλέφωνο 2410 579 565-7

Fax 2410 579 567

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Top of Page