Σύνδεση

Σεμινάρια Μελισσοκομίας

Τα σεμινάρια μελισσοκομίας έχουν σαν σκοπό να δώσουν μια ολοκληρωμένη τεχνογνωσία πάνω στην μελισσοκομία

Τα σεμινάρια μελισσοκομίας έχουν σαν σκοπό να δώσουν μια ολοκληρωμένη τεχνογνωσία πάνω στην μελισσοκομία και χωρίζονται σε 3 εκπαιδευτικά επίπεδα:

1. Mελισσοκομία επιπέδου 1, όπου το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο για αρχάριους και τους δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν το θεωρητικό αλλά και το πρακτικό μέρος του απαραιτήτου γνωστικού υποβάθρου για να μπορούν να αρχίσουν τα μελίσσια τους.

2. Mελισσοκομία επιπέδου 2, εδώ όπου το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους που έχουν ήδη αρχίσει να εντατικοποιούν την ενασχόληση τους με την μελισσοκομία και έχουν αρχίσει να βλέπουν προβλήματα και να γεννιούνται απορίες με τον πολλαπλασιασμό των μελισσιών αλλά και να αντιμετωπίζουν κάποιες ασθένειες. Περιλαμβάνει θεωρητικές αλλά και πρακτικές γνώσεις στο θέμα διαχείρισης των μελισσιών με έμφαση στα θέματα της φαρμακολογίας και της αντιμετώπισης ασθενειών.

3. Μελισσοκομία επιπέδου 3, όπου εδώ σχεδιάζονται εξειδικευμένα σεμινάρια για συγκεκριμένα σοβαρά θέματα που αφορούν την βασιλοτροφια, την εντατικοποίηση της μελισσοκομίας, θέματα υγιεινής, θέματα μάρκετινγκ, συλλογής γύρης, και άλλα θέματα που αντιμετωπίζουν οι μελισσοκόμοι.

Κατεβάστε και συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής

 

επιστροφή στην κορυφή

Προσεχή Ειδικά σεμινάρια

09-04-2014
Σεμινάρια εκπαιδευτικών

Ειδικά σεμινάρια που σχετίζονται με γνώσεις και συγκεκριμένες δεξιότητες για τους εκπαιδευτικούς.

Read more
09-04-2014
Σεμινάρια τεχνικών ασφαλείας

Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να επιμορφωθούν και να αναλάβουν καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας στην επιχείρησή τους.

Read more
09-04-2014
Σεμινάρια Μελισσοκομίας

Τα σεμινάρια μελισσοκομίας έχουν σαν σκοπό να δώσουν μια ολοκληρωμένη τεχνογνωσία πάνω στην μελισσοκομία

Read more

Newsletter

Επιλέξτε το newletter που σας ενδιαφέρει:Επικοινωνία

Διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου 211

Πόλη Λάρισα

Τηλέφωνο 2410 579 565-7

Fax 2410 579 567

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Top of Page